
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Βιολογικό
Τοαλεύρι αμυγδάλου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πρωτεΐνες, φυτικές ίνεςκαι βιταμίνη Ε.
Προσθέτει μιααπαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων.
Με το αλεύριαμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώςκαι στα καθημερινά γεύματα.
Το αλεύριαμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση.
Για όσους παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε υδατάνθρακες καισάκχαρα.
Δενπεριέχει γλουτένη, δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγήαπαραίτητων λιπαρών οξέων κάτι που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα.
Ενέργεια: 2490kj/595kcal - Λίπη: 52g εκ των οποίων κορεσμένα:3,60g - Υδατάνθρακες: 10,10g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,90g - Φ. ίνες: 10,90g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,04g