
ΙΝΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
Οι ίνες βρώμης μπορούν ναχρησιμοποιηθούν στο ψήσιμο ως υποκατάστατο αλεύρου, συνήθως σε μείγμα άλλων αλεύρωνχαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, όπως αλεύρι καρύδας.
Διότι απορροφούν πολλά υγρά, (απορροφούν μέχρικαι επτά φορές το βάρος τους σε νερό), βεβαιωθείτε ότι αυξήσατε την ποσότητα νερούπου προσθέτετε στο μείγμα σας.
Οι ίνες βρώμης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ωςμερικό υποκατάστατο του αλεύρου βρώμης. (Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε πλήρωςτο αλεύρι βρώμης της συνταγής σας, μπορείτε όμως να μειώσετε την ποσότητα τωνυδατανθράκων στις συνταγές σας αντικαθιστώντας το ½ της ποσότητας του αλεύρουβρώμης, με ίση ποσότητα ίνες βρώμης.)
Είναι ιδανικές για να τιςσυμπεριλάβετε σε διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες πχ. στηδίαιτα Κέτο, Ντούκαν.
Χρησιμοποιείται στην παρασκευήψωμιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, γλυκίσματα, μάφινς, κράκερςκαι κρούστες πίτσας.
Βάρος: 250g
Ενέργεια:808kj/193kcal - Λίπη: 0,33g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,12g - Υδατάνθρακες:0,31g Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,31g - Φ. ίνες: 88g - Πρωτεΐνες: 3,3g - Αλάτι:0,033g